§             Compania „COSMO Tehnologie” garantează că nici o informație primită de la dvs. nu va fi furnizată vreodată și în niciun caz către terți, cu excepția cazurilor prevăzute de legislația actuală a Republicii Moldova.

§              În anumite circumstanțe, COSMO Tehnologie vă poate cere să vă înregistrați și să furnizați informații personale. Informațiile furnizate sunt utilizate exclusiv la procesarea unei comenzi pe site-ul web COSMO Tehnologie sau pentru a oferi vizitatorului acces la informații specifice.

§             Pentru a vă furniza informații de un anumit tip, compania „COSMO Tehnologie”, cu consimțământul dumneavoastră explicit, poate trimite mesaje informative la adresa de e-mail specificată în timpul înregistrării. În orice moment puteți schimba subiectul unei astfel de corespondențe sau vă puteți dezabona de la aceasta.

§              La fel ca multe alte site-uri, site-ul web COSMO Tehnologie folosește tehnologia cookie pentru a o personaliza pentru a lucra cu dvs. personal. În special, fără această tehnologie, este imposibil să lucrați cu coșul de comandă.

§             Informațiile de pe acest site au doar scop informativ și pot fi modificate fără nicio notificare prealabilă.