Credit https://m9.by

Credit

   

    Doriți să cumpărați un smartphone nou, laptop sau televizor (sau orice alt produs din magazinul Cosmo Tehnologie SRL), dar vă temeți că vă va afecta bugetul? În magazinul Cosmo Tehnologie, care se află în Chișinău la st. Armenească 30, office 104, puteți obține un împrumut nu numai rapid, ci și în cele mai bune condiții. Prin urmare, vă vom furniza toate informațiile necesare cu privire la condițiile pentru obținerea unui împrumut, precum și vă vom spune despre ce nuanțe ar trebui să vă confruntați.

    Cel mai important lucru pe care trebuie să-l știți atunci când solicitați un împrumut, aveți nevoie doar de o carte de identitate (bouletin), fără garanție, fără informații inutile, fără plată în avans. La Cosmo Tehnologie, puteți cumpăra cu credit tot ce aveți nevoie în doar 5 minute.

    Atunci când cumpărați cu credit, nu trebuie să completați nimic, consultanții noștri vor completa toate documentele pentru dvs. și trebuie doar să vă deplasați la birou pentru a semna documentele și a vă primi bunurile.

    Compania noastră lucrează cu diverse companii de credit în care cetățenii țării noastre au cea mai mare încredere, iată principalele:

      • Credit ușor

      • Iute Credit

      • Microinvest

    Atunci când cumpără un telefon mobil, tabletă sau laptop pe credit, o persoană dorește să știe cât va plăti, ce înseamnă dobânda la împrumut și cât de sincer funcționează totul. Vrem ca clientul nostru să fie încrezător în alegerea nu numai a unui produs, ci și a unui împrumut. Consultanții noștri vor răspunde întotdeauna la oricare dintre întrebările dvs., astfel încât condițiile să fie cât mai transparente posibil.